Verkkoon

Eri puolilla maata sijaitsevien fab labien verkostomme kautta tarjoamme erilaisia palveluja, kuten koulutusta teknologiasta ja digitaalisista valmistustekniikoista, uusimpien laitteiden ja tekniikan käyttöä sekä mahdollisuuksia yhteistyöhön ja verkostoitumiseen muiden tekijöiden ja innovaattoreiden kanssa. Järjestämme myös tapahtumia, työpajoja ja hackathoneja, joilla edistämme alan tiedon ja asiantuntemuksen jakamista ja autamme ihmisiä ymmärtämään, miten teknologia toimii ja miten sitä voidaan käyttää heidän hyödykseen.

Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai harrastaja, Suomen fab lab -verkosto toivottaa tervetulleeksi kaikki, jotka ovat kiinnostuneita teknologiasta ja ympäröivän teknologian muokkaamisesta. Liity jo tänään ja tule osaksi kasvavaa yhteisöä, joka koostuu ihmisistä, jotka haluavat ymmärtää ja muokata tulevaisuuden teknologiaa!

Mistä verkkosivussa on kyse?

Verkkosivun tarkoituksena on jakaa yleistä tietoa Fab Labeista, mutta erityisesti syventää tietämystä Suomen aktiivisista Fab Labeista, niiden tiloista ja niissä järjestettävistä erilaisista tapahtumista. Haluamme esitellä suomalaisissa Fab Labsissa tehtyjä projekteja ja tutorialeja, joita voit vapaasti käyttää ja muokata omiin projekteihisi sopiviksi.

Tavoitteena on myös tarjota tietoa Fab Lab -verkostoon liittymisestä kiinnostuneille. Fab Foundationin verkkosivuilta löydät paljon hyödyllistä tietoa, jonka avulla pääset alkuun Fab Labin perustamisessa. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan suomalaisiin Fab Labeihin verkkosivujen kautta ja pyytää apua.

Tulevia aktiviteetteja

  • 2023-05-23 15:00: Kuukausikokous, Isäntä: Aalto Fablab
  • 2023-08-15 15:00: Kuukausikokous, Isäntä: Fab Lab Oulu
  • 2023-08-30 09:00: Fablab Suomi Bootcamp, Isäntä: Fab Lab Oulu

Ota yhteyttä